Lugu sellest, kuidas president Ilves mind diskrimineeris

Umbes-täpselt kaks aastat tagasi viibisin Roosiaias, et riigipea ja ta prouakesega kätt suruda, mõnusaid maasika-šokolaadi suupisteid pugida ja üleüldiselt endasuguste "oivikutega" tutvuda. Kui üritus juba lõpusirgel, nägime Heleenega presidenti ringi jalutamas ja mõtlesime, et teeks temaga ühe kohustusliku sõbrapildi. Aga mitte tavalise "naerata-ja-vaata-kaamerasse" pildi, vaid sellise, mida tuntakse tänapäeval selfie nime all.

Seisime ta kõrval, mina ühel ja Heleene teisel pool, võtsin taskust oma vanaaegse nutitelefoni ja sirutasin käe välja. Olin juba kohe-kohe pilti tegemas, kui meie esinduslik kikilipsu-mees pead raputas, mult telefoni käest võttis ja selle ühele turvamehele ulatas, et tema meist nö korraliku pildi teeks. Mõtlesime, et mis seal ikka: oli proovimist väärt ja ei saa talle pahaks panna.

Nüüd, ca 2 aastat hiljem, olen üllatuslikult leidnud uudiseid ja pilte sellest, kuidas president Ilves teeb hea meelega neidsamu selfie-sid teiste kooliealiste neidude ja noormeestega:
ÕS-i definitsiooni järgi võiks öelda, et president diskrimineeris meid teistesse paremini suhtudes: nendega on ta ju igati nõus selfie-sid tegema :) Kui aga päris aus olla, ei ole selle kirjutise eesmärk kohe kindlasti mitte mingi olematu skandaali loomine. Tegelikult on väga lahe näha, kuidas ajaga on riigi esindusisik õppinud oma käitumist vastavalt seltskonna olemusele kohandama ja noorte trendidega kaasas käima.

Ja ju siis oli seesama kahe aasta tagune selfie-idee oma ajast lihtsalt tiba ees. Öeldakse ju: kes trendist ees, on hullumeelne; kes hiline järgija, see naeruväärne.
Turvamehe käe läbi tehtud vaimuvaene poose

2 kommentaari:

  1. ... ja nüüd siis lisaks veel laulpeo-selfie koos kõigi lauljatega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täpselt! Maailm on hakanud tagurpidi pöörlema ... :)

      Kustuta