Lugu sellest, kuidas minust sai Leiutajateküla elanik

Möödunud laupäeval selgus Pärnus Endla teatris, et alates juuli lõpust hakkan suvepealinna külje all avataval Lottemaal etendama ühe Leiutajateküla elaniku - loodetavasti armsa kassipoeg Bruno - rolli. Näitlen, laulan ja teen igasugu muidki vigureid!

Casting oli lühidalt öeldes lahe! Pidin ühte Lottemaa pargis (loe: teatriruumis) olevat terrorlast (loe: onu Klausi häält tegevat Margus Taborit) nii žürii kui ETV kaamerate ees maha rahustama. Kahjuks oli tegemist ikka üsna lootusetu juhtumiga: ta nügis, lükkas, sülitas ja tegi veel muudki pahandust. Seetõttu võtsin ta selga ja proovisin teda mõtlemata viia pargist välja kuhugi, kus ta inimesi ei häiriks. Kuidas kirjeldatud terrorlapsesituatsioon lõppes, saab näha siit: http://goo.gl/tYQrck (algus 3:15) :)

Lisaks tegin väikse laulu ja rääkisin ühe tõsielulise loo, kuidas ma koolis karjääriplaneerimise tundi hiljaks jäin, sest ajasin ühel kevadisel hommikupoolikul bokserites põllu peal taga Karrut, ühte meie valvekoertest!

Nii et suve lõpus tulge kõik Lottemaale külla vaatama, kuidas ma väikese tagasihoidliku kassipoeg Brunona väikestele poistele ja tüdrukutele Leiutajateküla tänavate vahel rõõmu valmistan!

0 kommentaari: